Mix by heart startades i januari 2018 av mig Tina Elg. Jag startade upp hemma i vårt hus, fyllde ett rum med lagerhyllor. Jag var ute och sålde på dagarna, packade till sent på nätterna. Snabbt blev mitt lager för litet och det stod kartonger överallt.

Johanna, dottern och jag hade länge pratat om att göra det här tillsammans och i augusti hade jag äntligen möjlighet att anställa henne och vi kunde hjälpas åt med allt. Vi började även leta lokal och i september 2018 flyttade vi in i en lokal i Huskvarna.
Sen dess har även min fd kollega Karin anställts och våren 2020 anställde jag ytterligare 2 goa tjejer; Carina och Pernilla.
Idag har vi en lokal på 300 kvm med kontor, lager och showroom i Huskvarna och jag Tina, Johanna, Carina, Pernilla, Sladana, Emma och Pernilla är ett härligt gäng som gör allt för att ge dig bra service och snabba leveranser. 

Vi har även agenter: Owe Jarefjäll på södra Sverige, AnnaMaria Josefson på mellan, Cattis Lillimagi på norra Sverige och Mari Grönroos i Finland.


Vi producerar mycket själva och lägger ner mycket tid på att ta fram bra modeller i sköna kvalitéer och i fina print.


Stort TACK till alla er underbara kunder som gjort det här möjligt och för att ni gillar våra kollektioner som vi tar fram♡ Utan er hade inte det här varit möjligt. Vi kommer göra allt för att fortsätta ta fram fina modeller, sköna kvalitéer och snygga print till bra priser